Valikko
Thinglinkii oahpásmuvvan -webinára | Thinglink-esittelywebinaari 16.12.2019 dmu/klo 15.30-16.15
EtusivuVirtuaalikouluAjankohtaistaThinglinkii oahpásmuvvan -webinára | Thinglink-esittelywebinaari 16.12.2019 dmu/klo 15.30-16.15
5.12.2019

Thinglinkii oahpásmuvvan -webinára | Thinglink-esittelywebinaari 16.12.2019 dmu/klo 15.30-16.15

thinglink_logot_ajankohtaista_1200x.jpg

Dieđit mielde maŋimuštá | Ilmottaudu viimeistään 12.12.2019.

(Suomen kielellä alempana)

 

Árktalaš pedagogihkka II, sámeoahpahusa digifierpmádat -prošeakta lágida Adobe Connect -webinára Thinglink-čovdosa birra, mas mii muitalit mii dat lea ja mo dan lea vejolaš ávkkástallat oahpahusas. Webináras muitaluvvo maiddái boahtte jagi álggu skuvlejumiin čovdosii ja ráhkkananrávvagiid skuvlejupmái.

Webinára báddejuvvo ja dasa lea vejolaš máhcat maŋŋeleappos. Liŋka báddái sáddejuvvo oassálastiide, muhto dat leat gávdnamis maiddái prošeavtta neahttasiidduin. Webinára giella lea suomagiella.

 

Dieđit iežat mielde webinárii maŋimuštá 12.12.2019 vai oaččot oassálastinrávvagiid šleađgapostii.

Lassedieđut Tarja Huhtalas (oktavuođadieđut vuollelis).

 

Dieđiheapmi Google Forms-liŋkkas (skovvi suomagillii)

 

SUOMI

Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hanke järjestää webinaarina (Adobe Connect) esittelyn Thinglink-sovelluksesta, jossa tavoitteena on saada käsitys sovelluksesta ja sen opetuskäytön mahdollisuuksista sekä kertoa lyhyesti ensi vuoden puolella tarjottavasta koulutuksesta sekä koulutukseen liittyvistä ennakkovalmisteluista.


Webinaari tallennetaan ja linkki toimitetaan kaikille ilmottautuneille sekä julkaistaan hankkeen verkkosivuilla. Esittely sekä tulevat koulutukset toteutetaan suomenkielellä.

Ilmoittaudu webinaariin torstaihin 12.12.2019 mennessä, jotta saat webinaariin osallistumisohjeet sähköpostiisi. Webinaari nauhoitetaan ja on katsottavissa jälkikäteen.

 

Lisätiedot Tarja Huhtalalta (yhteystiedot alempana).

Ilmottautuminen Google Forms-linkistä

 

Dearvvuođaiguin Tarja ja Unni

 

Tarja Huhtala
tarja.huhtala (ät) sogsakk.fi
Mob: +358 50 327 2843

 

LINKKAT | LINKIT

OKTAVUOHTA | YHTEYSTIEDOT

PROŠEAVTTA SIIDDUIDE | HANKKEEN SIVUILLE

 

AP_II_tekstilla_ajankohtaista.jpg

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää